Pandahaccer's Photoblog

MIKAAWESOME | PRODUCTION

Majlis Berbuka Puasa Photographer Selatan

with 2 comments

5hb September 09 yang lepas ade majlis berbuke puasa utk semua photographer area selatan Malaysia termasuk area Batu Pahat,Kluang,Air Hitam,Johor Bharu,dan ade jugak yg datang dr KL.Dalam 40 org photog datang….mmg meriah giler la suasana time makan2 2..ade lauk2 makanan cm biase….terbaek pnye..ade kambing golek beb….tp aku x makan kambing..hahahaha….
Yang bestnye…aku dapat knl lebih rmai photog area selatan ni…dapat kawan baru la senang cakap…ade sifu2 lg datang….pergh…segan gua….
Tapi yg aku perhatikan…diorg ni…bgs r..ade kelab…forum la…aktif la senang kate..hehehe..
Aku smpai2 je…diorg tnye…..’Ni dari forum mane ni????’
Aku cm blur je….’x forum mane2 pn…individu’..hahahaha…tp cool la semua jmp n lepak2…
Abes je makan dlm 9mlm……group2 tertentu serang bazar parit raja…..street candid jap utk 30min..layan..
Enjoy the Pic……..

_DSC0575
_DSC0581
_DSC0622
_DSC0600

Advertisements

Written by pandahaccer

September 9, 2009 at 4:51 am

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. best ar foto2 kau.. cuma dlm banyak2 tu gambar aku tak de lak… hehehee… bro kalau nak wat custom album boleh antar kat aku… boleh bg harga best2 nya…

    Mohd Salme Mohd Ali

    September 9, 2009 at 8:02 am

  2. dlm bnyk2 ni de satu pic abg kat tepi kiri..kecik je..hehehe..xpe la bang..next time sy shot pic abg bnyk2 sket..abg wat la…edisi raye plak..cnfrm pic abg bnyk..hehehe..

    psl custom album 2…tnggu sy dah de bisness wedding sndr la ek bang..skrg blajo lg..jauh plak 2..x le nk open kat mlysia ni…hehe…

    pandahaccer

    September 9, 2009 at 8:39 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: