Pandahaccer's Photoblog

MIKAAWESOME | PRODUCTION

100 Strangers Portraits Project

with 9 comments

Salam,

Genap 16hb Sept 09,Jam 3 petang…aku plan nk wat ‘100 Strangers Portraits Project’ berlokasi di Bandar Batu Pahat.Projek ni adalah utk saje2 luangkn mase disambil nk naik kn keberanian nk shot street dan tegur org ramai serta dapat meningkatkn sosial kite dengan masyarakat.hehehe…detail psl projek ni..seperti di bawah:

TEMPAT BERKUMPUL: DEPAN DEWAN BATU PAHAT BERDEKATAN MAYBANK

TARIKH: 16HB SEPT 09 JAM 3 PETANG

RULE:
1. SHOT 100 PORTRAIT ORANG YANG TIDAK DIKENALI.
2.DIWAJIBKAN MINTAK NAMA.
3.SATU SOALAN ISTIMEWA PERLU DITUJUKAN DAN SOALANNYE ADALAH

‘APAKAH YANG SEDANG BERMAIN DIFIKIRAN ANDA 5 SAAT SEBELUM SAYA MENEGUR ANDA?’

So..sesape nk join….datang je..jgn malu2!!hehehe…
Semua dialukn untuk join projek ni…hehe..

Advertisements

Written by pandahaccer

September 14, 2009 at 4:50 pm

Posted in Photography

Tagged with , , ,

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. wah mcm best. tgk mcm mane. lau bleh join i follow 🙂

    Azizi Liow

    September 14, 2009 at 9:26 pm

  2. smart!!!..jom join..hehehe…

    pandahaccer

    September 14, 2009 at 9:43 pm

  3. bro..aku nak join. tapi lmbt skit..
    join buka posa je blh?
    hehe

    cikguzul

    September 14, 2009 at 11:53 pm

  4. mcm best jer ni…tp kwn tgh keja la time ni..
    blk keja pkl 4.30…mcm maner yer???

    bdkkampung

    September 15, 2009 at 1:10 am

  5. zul: datang je..xde hal la..buke same2…bleh lepak2 skali..hehehe..

    bdk kampung: datang lmbt pn xpe…kalo lmbt 2..trus mule kn je sorg2 or kalo ternmpk geng2 pegang camera 2..tanye je la..hehehe

    pandahaccer

    September 15, 2009 at 4:04 am

  6. betul2..
    datang je..
    mana tau kita lih sambung seisi malam pulak di studio bro salme..
    jom kita racun bro salme…

    azharabdhamid

    September 15, 2009 at 12:21 pm

  7. hahaha..gilak r main studio plak..xde hal kalo bro salme bagi..hehehe

    pandahaccer

    September 15, 2009 at 5:31 pm

  8. wah good idea ni tp sorry aku lambat tau la…

    so, how progress?

    rosli

    September 17, 2009 at 3:59 am

  9. thanks bro….ooooo…xpe..bleh start sndr2 kalo ko rajin.hehehe…

    progress..individu aku smlm dapat dlm 36 org…
    ade geng2 lain gak..ade 21..bnyk r…still collecting all of them..
    and aku pn akan nk usaha smpai 100 kalo sempat utk personal pnye.

    best wooo…kne maki2 ade..ade yg terlampau mesra..hahaha..cool..

    pandahaccer

    September 17, 2009 at 4:02 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: