Pandahaccer's Photoblog

MIKAAWESOME | PRODUCTION

Sawah Sagil In Memory

with 4 comments

Salam..setelah sekian lame x shot landscape…at last..Sawah Sagil,Air Hitam,Johor.Perjalanan dr Kluang hanye mengambil mase 25min.Antara sebab kepulangan aku ke Malaysia adalah utk melawat sawah ni dan trime kasih kepade Ayie sbb bawa aku ke sini.At last,berjaye gak aku jejak kaki ke sawah ni.Aku hanye berpeluang utk shot landscape kat sawah ni dlm 1jam 15min dalam area nk sunset.So…enjoy!!
panorama siap
DSC_2281
sawah1
sawah2
sawah4

Advertisements

Written by pandahaccer

October 2, 2009 at 9:02 pm

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Fulamakkk… Aku 25 tahun duduk sisni pon tak dapat shoot macam ni lagi.

    Razali

    October 3, 2009 at 12:04 am

  2. fulamakkkk…cm x caye je aku..yok2 je ni..hehehe…thanks wei..basic shot je..x main angle2 pn…=)

    pandahaccer

    October 3, 2009 at 6:33 am

  3. pegh~kekaguman akoo melihat gmbr2 yg ko amek semakin nek..

    bushie

    October 4, 2009 at 4:25 pm

  4. hahaha..ko kn tiap2 ari tngk pic aku..antara peminat setia la ni..hahahha

    pandahaccer

    October 4, 2009 at 5:19 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: