Pandahaccer's Photoblog

MIKAAWESOME | PRODUCTION

Autumn Fever

with 3 comments

Setelah lbh kurang setahun setengah main camera…berape keping je muke aku de dlm camera ni..hahahaha…so..this time..some shots dimane action aku dlm pic ni terpapar..hahaha..

Perjalanan ke Wertwissen Park Heilbronn dgn matlamat nk shot autumn since autumn dah nk abes & nk shot something utk di print memandangkn cuaca memihak kpd aku..hehe..cerah je.tp..aku de limited time utk shot..dlm 1jam je..so..disbbkn 2..aku cm tertekan n xde idea nk shot.hahaha…setelah give up…aku pn serahkn la camera 2 kat kwn aku si koboi utk suro die amek pic aku plak..asek pic org lain je…hahaha..so..idea kami combine..

This time…the editing style little bit different…it’s JUST 1 CLICK editing(kes ni berlaku bile aku malas or bz)…hahaha..paham2 la ye…lightroom preset!!haahahhaha

mewatermark5

mewatermark4

mewatermark3

mewatermark2

mewatermark1

mewatermark7

Advertisements

Written by pandahaccer

November 4, 2009 at 6:13 pm

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. awesome photos

    maplesyrup10

    November 4, 2009 at 6:46 pm

  2. apsal maken kurus? 😛

    schult

    November 26, 2009 at 10:51 am

  3. shud…mane de..hehe..same je kot…

    pandahaccer

    November 30, 2009 at 12:32 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: